Szélvédő javítás Gyöngyös
Kagylós kőfelverődés 8.000.- FT

Amennyiben nincs benne mikró repedés nem szükséges a híg szélvédő javító ragasztó. Javasólt végfelhasználói ár, további rejtett költséget nem tartalmaz a szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Gyöngyös
Kombinált Kőfelverődés 13.000.- FT

Kagyló plusz repeds kombinációja. Közepes szűrűségű szélvédő javító ragasztó ajánlott. Javasólt végfelhasználói ár, további rejtett költséget nem tartalmaz a szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Gyöngyös
Vonal kőfelverődés 15.000.- FT

Az egyik legveszélyesebb típusú sérülés. Leghígabb szélvédő javító ragasztó ajánlott. Javasólt végfelhasználói ár, további rejtett költséget nem tartalmaz a szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Gyöngyös
Mag javítás 10.000.-FT

Ez a pont, ahonnan a hosszú repedés kiindult. Ajánlatos a javítása, de nem kötelező. Amennyiben nincs megjavítva ugyan innen másik repedés is elindulhat.

Szélvédő javítás Gyöngyös
Feltöltés 500.-FT / CM

Repedés feltöltése Cm árban van meghatározva. amilyen hosszú a repedés annyi CM a fizetendő. Feltölteni csak akkor lehet, amennyiben teljesen száraz a repedés.

Szélvédő javítás Gyöngyös
Vég fúrás 5.000.- FT

Repedés végének a megfúrása. Egy szál végfúrását jelenti. Amennyiben több ág van az ár többszörözőik. A repedés végfúrásában ragasztó lesz, ami lezárja a furatot.

Szélvédő javítás Gyöngyös lépésekben

Ebben a videóban lehet látni a szélvédő javítást lépésekben.

Vállalkozásom a szélvédő javításban ugyanezt az amerikai technológiát használja, ezért a leg makacsabb sérüléseket is meg lehet javítani. Nincs veszteni valója, mivel amennyiben nem javíttatja meg el fog repedni a szélvédő!

Kötvélyesy András Csaba
Szélvédő javítás Gyöngyös és vonzáskörzetében.
Telefonáljon most! +36-30-919-7000
Keresőszók: Szélvédő javítás Gyöngyös, Mobil szélvédő javítás Gyöngyös, Szélvédő javíás Gyöngyös hétvégén, Mobil szélvédő javítás Gyöngyös hévégén.

Kiszállás

Vállalkozásom mobil kiszállással javít szélvédőt Gyöngyös és vonzáskörzetében

Amennyiben önnek is szélvédő javításra van szüksége, kérem keressen mobiltelefonon, hogy meg tudjuk beszélni a szélvédő javítás helyszínét, és idejét. A szélvédő javítás munkaideje harminc perc.

Szélvédő javítás Gyöngyös